Pablo Alboran va concerta, pe 27 mai, la Sala Palatului din Bucureşti

Pablo Alboran, fenomenul muzicii spaniole, cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia şi America Latină, cu 30 de discuri de platină câştigate în întreaga Europă la numai 25 de ani, după doar 4 ani de carieră, vine pentru prima dată în România, pe 27 mai, la Sala Palatului.

Pablo Alboran

Pablo Alboran va concerta în Bucureşti la invitaţia www.vreaubilet.ro şi îi va face foarte fericiţi pe admiratorii din România, unde este aşteptat cu emoţie de fan-cluburi. Biletele se vor putea cumpăra de joi, 26 februarie, de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul Vreaubilet din Unirea Shopping Center. www.VreauBilet.ro, organizatorul evenimentului, oferă fanilor artistului Pablo Alboran 20% reducere din preţul biletelor dacă acestea vor fi achiziţionare în luna februarie.

În plus, în perioada 1-8 martie, www.vreaubilet.ro lansează campania “Biletul cu inimioară” prin care îşi răsfaţă clienţii cu o perioadă de achiziţionare a biletelor cu reducere de 20% la toate spectacolele organizate de ei. Astfel că biletele la concertele Ray Wilson, Garou, Bond, Pablo Alboran şi Direcţia 5 vor avea 20% reducere şi o grafică festivă, de primavera, plină de iubire.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here