Paul Damixie a prezentat un remix al piesei „HandClap“, a trupei americane Fitz and the Tantrums

După succesul extraordinar pe care l-a avut în Statele Unite cu remix-ul piesei „Hello“, a lui Adele, Paul Damixie a primit propunerea din partea trupei americane Fitz and the Tantrums să vină cu o abordare fresh pentru hit-ul lor din această vară, intitulat „HandClap“. Astfel, DJ-ul și producătorul român a realizat un nou super remix pentru o piesă din Top 10 Billboard.

paul damixie handclap

Remix-ul a fost o provocare pentru Paul Damixie şi l-a determinat în mod clar să iasă din zona lui de confort și să meargă în direcția unui remix mult mai trap, care sună excelent. Remix-ul DJ-ului român a fost lansat oficial pe canalul de YouTube al trupei Fitz and the Tantrums și face parte dintr-un EP disponibil în toate magazinele digitale.

„HandClap“ este primul single de pe cel mai recent album al trupei din Los Angeles, intitulat „Fitz and the Tantrums“. Piesa a ajuns în Top 10 Billboard la categoriile Alternative Songs și Hot Rock Songs și a atras peste un milion de plays pe Spotify în prima săptămână de la lansare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here