Paula Seling: „Să ne fiți alături pe 8 și pe 10 mai! Avem nevoie de rugăciuni“

Cu doar câteva ore înainte de a pleca spre Copenhaga, Paula Seling și Ovi, reprezentanții României la Eurovision, au fost invitați speciali la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică de la Magic FM, prezentat de Liana Stanciu și Raul Brebu.

Paula Seling si Ovi

Cei doi artiști le-au vorbit ascultătorilor Magic FM despre emoțiile pe care le încearcă înaintea competiției muzicale europene și le-au cerut românilor să-i susțină în marea finală.

„Cu ce vreți să vă aștept la aeroport pe 11 mai, când veniți cu trofeul?”, i-a întrebat Raul Brebu pe cei doi invitați. „Cu multă lume și cu toții ar trebui să plecăm în Piața Universității, să sărbătorim”, a fost răspunsul lui Ovi.

„De cine vă este cel mai teamă?”, a întrebat și Liana, care îi va însoți pe artiști la Copenhaga, în calitate de șefă a delegației României. „Este foarte greu de spus, pentru că suntem cu toții subiectivi, ne place sau nu ne place ceva. N-avem de unde să știm care este gustul publicului”, a spus Paula Seling.

Paula și Ovi le-au mărturisit ascultătorilor Magic FM că, înainte de a urca pe scena de la Copenhaga, își vor încălzi vocile foarte bine. „După ce ne încălzim vocile, eu, cel puțin, tac”, a spus Paula.

„Să ne fiți alături pe 8 și pe 10 mai! Avem nevoie de voi, avem nevoie de rugăciuni. Să dea Dumnezeu ca România să se claseze pe un loc foarte, foarte bun, iar asta depinde foarte mult de voi, depinde de felul în care ne susțineți”, a declarat cântâreața. „Nu uitați că orice succes de-al nostru este succesul tuturor”, a completat și Ovi.

Paula a mărturisit că acum are mai multe emoții decât la precedenta participare la Eurovision. „Mi se pare că responsabilitatea e mai mare și, pentru mine, e normal să fie așa, să fii comparat cu tine în trecut”, a afirmat artista. „Noi simțim că experiența precedentă ne ajută. Eu sunt foarte gata de luptă și de abia aștept să mă urc pe scenă”, a declarat Ovi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here