Pentru ce ar fi dispusă Oana Radu să pună la loc zecile de kilograme pierdute în ultimele luni

Invitată miercuri, 21 mai, în matinalul realizat de Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu, Oana Radu a cântat live piesa ‘Tu’, alături de Eli, fiind apoi intervievată în studioul Kiss FM. Artista a dezvăluit ce aliment nu va mai intra niciodată în dieta ei ș a dezvăluit că ar fi dispusă pună înapoi kilogramele pierdute dacă i s-ar îndeplini o dorință.

Oana Radu

„Atunci când faci ceva din suflet și când ești cu sufletul deschis către oameni noi din viața ta, cred că lucrurile bune n-au cum să nu vină”, le-a spus Oana realizatorilor Kiss FM, răspunzând unei întrebări legate de succesul piesei ‘Tu’.

„Ce aliment nu va mai ajunge niciodată în frigiderul tău?”, a întrebat-o Marina Neagu pe invitată. „Cartoful”, a declarat Oana la Kiss FM. „Deci cartoful îngrașă? Și am înțeles că pâinea prostește”, a replicat Codruț Kegheș. „De asta nu mai mănânc”, a spus invitata.

Oana a mărturisit că a slăbit de la 115,8 kilograme la 60 de kilograme, dar că-și mai dorește să mai piardă încă cinci sau șase kilograme. Cântăreața a precizat că vocea nu i-a fost afectată în vreun fel de procesul de slăbire. Oana a vorbit și despre succesul pe care îl are cu piesa ‘Tu’.

„Nu știu dacă merit ce mi se întâmplă, pentru că nu sunt cel mai cuminte om. Sunt una dintre cele mai păcătoase ființe. Am greșit mult față de foarte multe persoane”, a declarat ea la Kiss FM. „În cinci ani, mă văd premiată ori la Grammy’s, ori la MTV Music Awards în America”, a spus ea.

Invitata a declarat că nu se gândește să-și facă o operație estetică, dar nu a exclus cu totul posibilitatea: „Dacă vreodată voi simți nevoia să-mi fac vreo operație sau dacă voi avea nevoie să o fac, o s-o fac”. De asemenea, Oana ar fi dispusă să pună kilogramele pierdute la loc pentru muzică. „Dacă mi s-ar spune mâine că asta e singura mea șansă ca fiecare radio din lume să dea play la o piesă de-a mea, m-aș îngrășa iar”, a declarat Oana la Kiss FM.

Cântăreața a mărturisit că noul look a făcut-o să-și piardă punctualitatea: „De când am descoperit fardurile și hainele, mai ales de când am slăbit, întârzii groaznic. Mă uit de vreo douăzeci de ori în oglindă, mă enervez, mi se pare că sunt foarte grasă și arunc cu hainele”.

Oana Radu le-a recomandat asucltătorilor Kiss FM și un desert care nu îngrașă: chec de regim. „În loc de făină luăm fulgi de ovăz pe care-i dăm prin râșnița de cafea până se fac o pulbere, îndulcitor în loc de zahăr și ulei de parafină, care nu are nicio calorie. Îl băgăm la cuptor și, dacă vrem să aibă puțin gust, pun două pliculețe de cappuccino. Și cu vreo sută de calorii, am făcut un desert de te lingi pe degete”, a explicat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here