Pentru o zi, Paula Seling le-a spălat vecinilor maşinile

Ediţia emisiunii „Duelul pianelor” de duminica trecută a fost câştigată de Ovi, care a provocat-o pe Paula Seling să petreacă o zi la o spălătorie auto şi să muncească la fel ca orice alt angajaţ de acolo. În plus, spălătoria aleasă nu a fost una oarecare, ci din Bucureştii Noi, zona în care Paula locuieşte şi unde clienţii sunt, într-o bună măsură, chiar vecinii artistei.

paula-la-spalatorie5

Aşa că nu mică a fost surpriza clienţilor să constate că responsabilă cu curăţenia maşinilor lor era chiar Paula Seling. Îmbrăcată într-o salopetă de lucru, înarmată cu lavete şi cizme de cauciuc, Paula a urmat conştiincioasă toate etapele necesare pentru ca maşinile să fie curăţate la interior şi exterior.

Cert este acum că, în urma acestei experienţe, lupta dintre Paula şi Ovi se ascute. Iar Adrian Enache va avea o sarcină din ce în ce mai grea să “arbitreze” cu succes duelul celor doi, mai ales că în această săptămână, alături de ei vor fi prezenţi: Adriana Trandafir, Cream, Gelu Voicu şi Adrian Păduraru.

Cum s-a descurcat Paula Seling la spălătoria auto, ce noi probe vor avea cele două tabere combatante şi cine va câştiga ediţia din această săptămână puteţi afla duminică, 20 noiembrie, de la ora 16.00, urmărind „Duelul pianelor”, la TVR 2 şi TVR HD.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here