Pepe, apariţie surprinzătoare: încălţat cu tocuri de 12 centimetri şi cu un cuib de păsărele pe cap

Pepe, juratul care punctează în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”, cât de bine își asumă fiecare concurent personalitatea atribuită la ruletă, se transformă, la rându-i, într-un personaj, la fiecare ediție a show-ului urmând ca, la momentul jurizării propriu zise, să redevină Pepe.

PepeSâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, el va fi Iulia Albu. Pe tocuri de 12 cm, cu un cuib de păsărele pe cap, două codițe împletite așezate pe față și cu Lulu, o găină neagră în brațe, așa va lua loc Pepe la masa juriului, în ovațiile publicului.

Până să ajungă în platou, Pepe s-a amuzat teribil, admirându-se în uriașa oglindă din culise, din camera transformărilor. “Sunt păsărelele mele”, se distra el, arătând spre micile zburătoare care-i împodobeau capul.

Pepe

L-am întrebat cum reușește să meargă perfect pe tocurile de 12 cm, performanță la care nu reușesc să ajungă multe reprezentante ale sexului frumos. “Am experiență. Pentru că pe catwalk trebuie să fii pregătit pentru orice”, a răspuns juratul, zâmbind. Intrase deja în pielea personajului.

La machiaj, talentatele make-up artiste conduse de Gabriela Crețan, încep să-i lipească penele peste barbă: “Mamă, în ce hal sunt”, apucă el să mai zică, amuzat, înainte să se îndrepte spre scenă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here