Pepe: „Cred că «E vara mea» va fi cel mai bun videoclip al meu“

Vremea capricioasă a începutului acestei veri i-a pus mari probleme lui Pepe, pentru filmarea videoclipul piesei „E vara mea“, cel mai nou single promovat de către artist și realizat în colaborare cu Arando Marquez.

Videoclip Pepe

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, artistul pe care îl veți vedea în această vară, la Antena 1, în postura de prezentator al show-ului “Splash! Vedete la apă”, a trebuit să facă mai multe reprogramări, chiar și o amânare de ultim moment a zilei de filmare. Săptămâna trecută însă, petrecerea cubaneză pe care Pepe și-a dorit-o pentru videoclipul său s-a încins pe malul unei piscine din Paradisul Verde – Corbeanca. A ieșit un chef nebun, cum numai Pepe știe să facă, avându-i alături pe: Connect-R și gașca sa de la Rappin’ On, Arando Marquez, Adrian Cristescu, Jimmy Dub, 1st Class, Anda Adam, Raluka, Elena Ionescu si Mandinga, Simona Nae, Dalma, Nicole Cherry, Vasile Muraru, Cosmin Selesi și Alina Puscaș, Cosmin Soare, Andra Elena Ungureanu.

“A fost o petrecere, în primul rând. Toți cei prezenți s-au distrat și le-am promis că vom repeta figura și pe viitor, într-un fel sau altul, cu sau fără motivația filmării unui videoclip. Materialul final îl vom avea gata în curând, dar din cele câteva cadre montate pe care mi le-a trimis Dan (n.n. Dan Petcan, regizorul videoclipului), mi-am dat seama că acesta va fi unul dintre cele mai bune, dacă nu cel mai bun videoclip al meu. Echipa de producție s-a descurcat extraordinar și a coordonat excelent o nebunie completă. Din afară, părea că toată lumea făcea ce voia, fiindcă toți erau puși pe distracție și nici nu aveai cum cu o așa gașcă de prieteni”, spune Pepe.

“E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, după “Iubire ca niciodată”, videoclipul filmat la sfârșitul anului trecut. Single-ul este produs de Rappin’ On Production, Connect-R fiind cel care semnează alături de Adrian Cristescu compoziția și versurile noului track. Piesa fost lansată oficial în urmă cu aproape o lună și se bucură de un feedback excelent.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here