Pepe, invitat să interpreteze piesa „Lacrimi de fericire“ în deschiderea mai multor nunţi

“Lacrimi de Fericire” este melodia momentului special pe care Pepe l-a pregătit pentru nunta lui, moment dedicat în totalitate Ralucai, soţia artistului. Este singura piesă pe care Pepe a intepretat-o integral în acea seară de excepţie iar fanii s-au putut bucura şi trăi emoţia în acelaşi timp cu cei prezenţi la eveniment fiindcă a fost urcată pe Contul de YouTube în chiar acele clipe.

Pepe“Lacrimi de Fericire” este scrisă integral de către Pepe atât partea de compoziţie cât şi versurile aparţinându-i. Artistul rezumă în puţin peste 4 minute tot ceea ce trăieşte din plin în aceste zile, “cele mai fericite zile” din viaţa lui.

Piesa a fost primită foarte bine de către public şi de către fanii artistului. Pe lângă mesajele de sutinere şi felicitare, Pepe a primit mai multe cereri pentru ca “Lacrimi de Fericire” să devină melodia primului dans iar el a fost invitat să o interpreteze în deschiderea mai multor nunţi ce vor avea loc la sfârşitul verii şi în toamna acestui an.

“Ziua nunţii a fost cea mai fericită zi din viaţa mea. Am parte în toată această perioadă de clipe extrem de frumoase. Mă simt împlinit, mă simt iubit, o am alături pe Raluca, pe Maria, familia şi foarte, foarte mulţi prieteni. 🙂 Având această stare şi trăind aceste lucruri, ideea de a face “Lacrimi de Fericire” a venit de la sine şi la fel s-a întâmplat şi în ceea ce priveşte partea de compoziţie, muzică şi versuri. Neaşteptat dar foarte onorant în acelaşi timp sunt cererile şi invitaţiile primite de a cânta “Lacrimi de Fericire” în deschiderea nunţii pentru mai multe cupluri ce se vor căsători anul acesta. Ei vor ca piesa mea şi a Ralucai să devină melodia primului lor dans şi acest lucru nu poate decât să mă bucure foarte mult şi îmi dă un sentiment de împlinire profesională”, a spus Pepe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here