Pepe, Roxana Ionescu și Bianca Drăgușanu prezintă „Splash! Vedete la apă“

În cel de-al doilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe, în curând, la Antena 1, prezentatorilor Pepe și Roxana Ionescu li se alătură Bianca Drăgușanu.

Splash! Vedete la apa - Antena 1

“Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la “Splash! Vedete la apă”. Sunt și foarte fericită, pentru că aici mă simt iubită, apreciată si ajutată de oamenii din jurul meu”, spune Bianca Drăgușanu.

“Am revăzut la “Splash!” o mulțime de oameni pe care îi apreciez și iubesc. Am reîntâlnit-o Ozana (n.n. Ozana Barabancea), cu care fac lectii de dicție, care mă ajută să mă exprim și să am intonația care trebuie, care mă susține si pe care o ador din toată inima. M-am revăzut cu Pepe, pe care-l admiram foarte tare, le-am reîntâlnit pe Daniela (n.n. Daniela Crudu) și Vica (n.n. Vica Blochina), care-mi sunt prietene. De asemenea, l-am cunoscut pe Cosmin Seleși, pe care-l admiram de mai multă vreme”, mai spune aceasta.

La rândul lor, Pepe și Roxana Ionescu, pe care telespectatorii Antenei 1 i-au văzut în postura de prezentatori și în primul sezon al spectaculosului show al săriturilor în apă, sunt încântați să prezinte din nou „Splash! Vedete la apă”.

“E o emisiune care îmi place și care mi se potrivește. E plină de emoție, de adrenalină… e o emisiune de vară! Fiecare grupă în parte are ceva special, fiecare concurent în parte are ceva special. Acum, în afară de acel trofeu de cristal care așteaptă pe fundul bazinului să fie ridicat de către câștigător, mai e și cazul umanitar – lupta pentru fetița Maria Cassian. Iar concurenții sunt impresionați de povestea ei. E mai multă emoție, anul acesta, la “Splash! Vedete la apă”, spune Pepe.

Roxana Ionescu mărturisește că îi era dor de clipele petrecute la Bacău, la filmările pentru “Splash. “Am fost foarte fericită când mi s-a propus să prezint din nou acest show. Mă înțeleg foarte bine cu Pepe, și asta se va simți și în emisie, iar Bianca s-a integrat foarte bine în echipă”, mai spune Roxana.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here