Pepe şi Dorian Popa, printre vedetele care intră în competiţie, alături de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, la „Fantastic Show“

Cea de-a doua rundă a meciului dintre Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu continuă sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20.00, la “Fantastic Show”, cu alţi artişti la care cei doi căpitani de echipă au apelat pentru a cuceri juriul popular care le va nota prestaţiile.

Fantastic Show

Astfel, căpitanul echipei verzi, Liviu Vârciu, îi va avea alături, în distractiva competiţie, pe Denisa Tănase, de la Bambi, şi Pepe, în timp ce căpitanul echipei roşii, Andrei Ştefănescu, va fi însoţit în joc de Tania Popa şi Dorian Popa. “Meciul” va fi arbitrat din centrul platoului de prezentatorul Florin Ristei.

Şi de această dată, fantasticii din scenă vor trebui să-şi folosească toate calităţile, ca să treacă cum ştiu ei mai bine peste cele 11 probe din concurs.

Printre acestea, “Proba de grup”, în care vor avea de interpretat o piesă dată, după ce s-au costumat şi accesorizat în camera fantastică, proba de “Memorie”, la care vor trebui să urmărească foarte atenţi mişcările pe care le va face unul dintre invitaţii serii, magicianul Johannes.

Urmează apoi “Ruleta imitatorilor”, în care fiecare concurent va imita vocea unei vedete şi va cânta, cu această voce, o melodie cunoscută din repertoriul altui artist şi proba “Paharele cu masa rotundă”, în cadrul căreia concurenţii trebuie să se învârtă pe ritmul muzicii în jurul unei mese, iar când fondul sonor se opreşte fiecare să ia de pe masă câte un pahar cu apă, cel care rămâne fără pahar, urmând a ieşi din joc.

Cel de-al doilea invitat al acestei ediţii va fi Adrian Enache, care va interpreta două dintre piesele sale alături de câte un membru al fiecărei echipe, în cadrul probei “Duetul popular”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here