Pepe și fetele de la Bambi revin pe scena de la „Te cunosc de undeva“

Seară plină de surprize, sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva“.

pepe te cunosc de undeva paula chirila

După ce săptămâna trecută au alergat prin pădure după Scufiță, precum cei de la Valahia, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor cânta de data asta în travesti, transformați în Raluca și Denisa Tănase de la Bambi. Și vor avea parte de o mare surpriză atunci când le vor vedea pe scenă, alături de ei, pe cele două interprete.

De o bucurie neașteptată va avea parte și Paula Chirilă, care va trebui să-l readucă în show-ul transformărilor pe un campion al acestui spectacol, Pepe, și se va trezi față în față cu originalul.

De travesti nu vor scăpa în această ediție nici Rareș Dragomir, care o va imita pe fascinanta Tina Turner, și nici Feli Donose, care îl va aduce la „Te cunosc de undeva“ pe fermecătorul interpret al muzicii country Kenny Rogers.

Mezina Theo Rose va fi sâmbăta aceasta Adele și va cânta cel mai recent mare hit al celebrei artiste, Nicoleta Nucă o va readuce pe scenă pe minunata Annie Lennox, Anca Țurcașiu va deveni pentru o seară unul dintre cei mai mari lăutari români, Fărâmiță Lambru, iar Liviu Teodorescu va trece prin dificila încercare de a-l imita pe Michael Jackson.

Cea mai șocantă transformare a serii va fi a lui George, care va trebui să cânte și să arate precum Azis, unul dintre cei mai de succes cântăreți din Bulgaria, un artist cu o sexualitate și imagine controversate.

Momentul de început al serii le va aparține Nicoletei Nucă și lui Florin Ristei, care, acompaniați de FreeStay, vor aduce un tribut unei voci de neuitat a muzicii românești, Anda Călugăreanu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here