luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIPerformanță muzicală de excepție a românilor de la Armin House Production

Performanță muzicală de excepție a românilor de la Armin House Production

Progressive House, echipa producătorilor de muzică electronică din care fac parte Edson Hausman (Robert Alexandru Pică), The Manager (Mihai Dragu) şi Pascovski V. (Pascovski Claudiu-Victorian), a înregistrat, de curând, un succes formidabil în lumea muzicală internațională de profil.

The Manager

După ce s-au clasat pe primul loc într-o competiție mondială organizată de celebra casă de discuri Spinnin’ Records, la care au participat câteva mii de melodii din întreaga lume, aceștia s-au făcut remarcați prin producția lor de debut, intitulată ARMED.

În urma unor exigente evaluări din partea organizatorilor olandezi ai competiției TALENT POOL, melodia ARMED a întrunit aprecierile acestora, fiind selectată pentru a fi semnată, promovată la nivel internațional, pe albumul Talent Pool EP5, care urmează a fi lansat pe data de 5 Iunie 2014.

Melodia ARMED poate fi ascultată începând cu 27 Mai 2014, pe contul official Spinnin’€™ Records – Soundcloud, apoi începând cu data de 5 Iunie 2014 va putea fi cumpărată, de către publicul larg, iubitor al muzicii de bună calitate, de pe canalele oficiale ale celor de la Spinnin€™ Records ( Beatport, iTunes, Soundcloud, YouTube, Spotify etc..)

Cei trei producători craioveni se află într-o ipostază selectă, alături de alți reprezentanți ai fenomenului EDM (Electronic Dance Music) din Germania și Franța, urmând să se bucure, împreună cu aceștia, de o mediatizare deosebită în întreagă lume. În acest context, Robert Alexandru Pică, Mihai Dragu și Claudiu-Victorian Pascovski, au semnat un contract de Management & Publishing cu celebra casă de discuri Spinnin’ Records, pentru o perioadă de 2 ani, fiind singurii producători români ai genului Progressive House care reușesc acest lucru.

Este de menționat faptul că, printre alți artiști din țara noastră, doar INNA, Edward Maya și Elena Gheorghe au mai semnat, în urmă cu câțiva ani, astfel de contracte cu casa de discuri mai sus amintită. Mai mult decât atât producătorii olteni au șansa de a participa la o serie întreagă de evenimente și festivaluri renumite, alaturi de mari nume din peisajul EDM, precum : Dimitri Vegas, Like Mike, Fedde le Grand, Sander Van Dorn, Martin Garrix, NERVO, Afrojack.

Pentru cei trei craioveni, acest succes formidabil reprezintă împlinirea unui vis neașteptat și, totodată, un demers excepțional pentru crearea unor noi melodii care să devină adevărate hituri în topurile internaționale.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.