Personaje de top și surprize trăsnite în noua ediţie „Te cunosc de undeva“

Gala starurilor din toate timpurile continuă sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu noi personaje de top și surprize trăsnite.

TCDU - Te cunosc de undeva

Margherita și Viorica din Clejani vor fi, de această data, Irina Loghin și Fuego și vor avea parte de o surpriză de proporții: alături de ele, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, vor urca Irina Loghin și Fuego… în carne și oase. Cum vor aprecia aceștia felul în care au fost imitați de Margherita și Viorica, telespectatorii vor afla sâmbătă seara.

Tot atunci, pentru prima oară în acest sezon al show-ului, Șerban Copoț va îmbrăca o rochie și va încălța pantofii cu toc, ca să se transforme în Corina Chiriac. Carmen Simionescu o va imita pe minunata Kylie Minogue, iar Cezar Ouatu se va întoarce în timp, ca să-l întruchipeze pe Little Richard, un titan al muzicii anilor ’50.

Andreea Antonescu va fi o cântăreață foarte șic, Caro Emerald, Tania Popa va trebui să-și învingă frica și, sigură pe ea, să urce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” ca să-l imite pe Florin Piersic, iar Nadir va cânta în limba arabă, transformat în Amr Diab. Adrian Enache o va întruchipa pe buna sa prietenă, Monica Anghel, iar Florin Ristei va deveni, pentru o seară, incredibila Tina Turner.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here