Peste 2.000.000 de români s-au uitat la „România dansează“

Spectacolul a continuat pe scena România Danseazã, când cei trei juraţi ai show-ului, Monica, CRBL şi Connect–R s-au bucurat din nou sã întâlneascã oameni deosebiţi pentru care dansul este pasiune, efort constant, dar şi satisfacţie enormă.

Juriul Romania DanseazaToate acestea în faţa a milioane de telespectatori din întreaga ţarã, oameni diferiţi, dar care trãiesc emoţia la unison. Momente uluitoare de dans, mişcări incredibile şi poveşti de viaţă emoţionante au fost şi aseară ingredientele unei seri de succes, cea de-a cincea ediţie România Dansează clasându-se pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, super show-ul de la Antena 1 conducând clasamentul de audienţă în rândul telespectatorilor din mediul urban.

Peste 2.000.000 de români la nivel naţional urmăreau aseară Antena 1 şi România Dansează în minutul de aur, 22:05, când pe scena România Dansează a păşit grupul Contemp Infusion, din care face parte şi o tânără concurentă bolnavă de epilepsie, dar pentru care dansul e mai presus de orice.

La nivelul targetului all urban în minutul de aur, 22:41, Antena 1 înregistra o cotă de piaţă de 22.9% şi 11.6 procente rating în timp ce Pro Tv obţinea atunci 5.6 puncte rating şi 11.1% cotă de piaţă.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here