Peste 70.000 de gladiatori au cucerit plaja dintre Venus și Saturn

Cea mai mare sărbătoare a muzicii dance a unit peste 70.000 de inimi cu același ritm: Liberty Parade! De sâmbătă, 26 iulie, de la ora 17.00 – când au plecat cele 4 camioane din caravana Liberty Parade de la Olimp către Black Sea Arena – până duminică dimineață la ora 06.00, 26 de DJ au mixat pentru cei mai cool gladiatori: fanii muzicii și ai distracției fără bariere.

Liberty ParadeUrale fierbinți din peste 70.000 de mii de piepturi au izbucnit la ora 19.00 când la pupitrul Djilor, amplasat la 5 metri înălțime, pe o scenă spectaculoasă – o butaforie în forma unui coif de gladiator – și-a făcut debutul Just 2 & Luca M, dând tonul petrecerii în „stilul de luptă: Tech House” care-a învăluit plaja dintre Venus și Saturn 2 ore. Au urmat două ore senzaționale de Deep Tech, House și NU Disco cu Cristi Stanciu (antrenant și în comuniune cu publicul) și Liviu Hodor (dinamic și energic) care au ridicat la cote maxime bucuria nebună a dansului, pregătind publicul pentru momentul Radio 21.

„Nu am cuvinte… A fost a XII-a ediție de Liberty Parade la care am participat, una cu foarte mare noroc și maxime emoții. Mi-am început setul cu o piesă din top 5 Billboard pe care sigur o vom auzi anul ăsta în cele mai tari mixuri. Scena a fost specială, iar senzația de a mixa de la înălțime e de nedescris.”, a spus Cristi Stanciu.

„Anul ăsta m-au impresionat luminile, efectele, laserele, oamenii, a fost extraordinar, sunt extrem de fericit că m-am aflat pe scena Liberty Parade!”, a declarat Liviu Hodor.

La ora 23:00, „cetățenii capitalei beat-ului” au intonat la unison imnul Liberty Parade – Set me free, semnat în acest an de Dj Andi și Alexandra Stan. 200 de metri pătrați de ecrane led au luminat cerul, cu 400 de mii wați de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumină (lasere și led-uri). Flăcările și focurile de artificii au inundat arena cu un unic „stil de luptă: ÎMPREUNĂ!”

Cu un set electrizant și eclectic, Dj Andi și-a cucerit publicul de la primul beat și l-a purtat, în același BPM, până la miezul nopții, când a predat ștafeta, în aplauzele zecilor de mii de fani, către Jasc & Carlos, aflați pentru prima dată pe scena Black Sea Arena.

„Să-ți auzi numele strigat de zeci de mii de oameni e senzațional. Le mulțumesc tuturor, au fost atenți la fiecare detaliu, au vibrat alături de mine și mi-au dăruit cea mai frumoasă noapte din an. Îi felicit pe băieții care au ridicat scena, unică în România, și ne-au făcut să ne simțim ca niște super gladiatori la pupitru!”, a mărturisit Dj Andi.

Dj Optick a ținut în priză fanii muzicii fără limite pe „happy dancing grooves”, pregătind terenul pentru invitatul special al serii – UMEK!
„De la pupitru s-a văzut și s-a simțit excelent. A fost o ediție specială Liberty Parade: Am venit cu soția, fiica, mama și soacra, care au fost încântate de eveniment. O oră aici mă încarcă energetic pentru cel puțin o lună. Vrem să păstrăm în continuare acest eveniment liber, indiferent de eforturi.”, a spus „veteranul” Dj Optick.

Pe scena de 60 de metri lungime, ce măsura în cel mai înalt punct al său 17,5 metri, și-a făcut apariția la ora 02:00 „Împăratul Arenei Techno”, UMEK, Djul sloven fiind copleșit de atmosfera electrizantă și vibrațiile valurilor celor peste 140.000 de mâini aruncate în aer care i-au fost alături două ore.

„Am început să mixez prin 1993, nu am emoții înainte de nici un eveniment. Mă emoționează, însă, publicul, căldura lui, atmosfera. Iar la Liberty Parade am trăit o atmosferă unică. M-am simțit ca acasă, în Slovenia, e un mediu excelent, primitor. Lume frumoasă și un răsărit magnific”, a declarat UMEK.

„A fost într-adevăr o ediție de legendă, scaldată în valurile de energie techno marca UMEK!”, e de părere Manuel Dinculescu, unul din inițiatorii LIBERTY PARADE și realizator al matinalului PatruLa 21 de la Radio 21.

Vika Jigulina și Raoul Russu au mixat până la răsăritul soarelui pe „cea mai frumoasă și liberă plajă din lume”. „Lumea a dansat pretutindeni, a fost o petrecere super!”, a spus Vika Jigulina.

Nebunia, culorile, costumele, efectele speciale, dansul şi ritmul le-au rămas în suflet tututor celor care au trăit, într-o noapte magică, energia muzicii electronice.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here