Petre și Călin Geambașu vin la „Dincolo de aparențe“

Sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, Florentina Fântânaru se întâlnește cu o familie de artiști: Petre Geambașu și fiul lui, Călin, vin la „Dincolo de aparențe” unde vorbesc despre marea lor pasiune comună, muzica, dar și despre relația specială pe care au avut-o dintotdeauna.

Geambasu

Atât cei doi, cât și fiul lui Călin, Davin, sunt născuți în zodia Scorpionului, așa că zilele de petrecere se țin lanț în familia lor în această perioadă a anului. Amuzat, Călin spune despre tatăl lui că este orgolios, în timp ce el nu a trăit niciodată pe pielea lui acest sentiment. „Am văzut că orgoliul doar înfrânează bunul mers al lucrurilor și pune piedici între oameni. Eu n-am experimentat nici orgoliul, nici gelozia și nici invidia”, declară muzicianul.

E clar că talentul se moștenește, așa că Davin, mezinul familiei Geambașu, dă semne că va fi un mare artist. Deși are doar 7 ani, micuțul cântă la tobe 100 de piese din repertoriul lui Michael Jackson, 30 din cel al lui Freddie Mercury și este foarte atent la tot ceea ce face tatăl său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here