Pharrell Williams va lansa pe 3 martie albumul „G I R L“

După ce a fost nominalizat la Oscaruri, la categoria cea mai bună coloană sonoră, cu hitul “Happy”, din “Despicable Me 2”, superstarul Pharrell Williams lansează albumul „G I R L“, pe 3 martie, alături de Columbia Records.

pharrell williams

„Când mi s-a propus să facem un album, 3 lucruri mi-au trecut prin minte. În primul rând, mă simt onorat pentru propunerea primită de la Columbia Records, pentru că din totdeauna mi-am dorit un album. În al doilea rând, toată lansarea pare festivă şi nu suportă amânare, iar asta nu poate decât să mă bucure. Iar, în al treilea rând, am ştiut instant că se va numi ‘G I R L’“, declară Pharrell.

Artistul se află momentan în Londra, unde va perfoma pe scena BRIT Awards. Dar călătoria prin Europa nu se opreşte aici. Pharrell va ajunge şi în Germania şi Franţa.

Hitul “Happy” se bucură de un succes răsunător în întreaga lume şi se află în clasamentele muzicale din peste 175 de ţări. De asemenea, Happy a devenit piesa ce ocupă cele mai înalte poziţii în topuri din istoria nominalizărilor la Oscaruri. Luna trecută, Pharrell a primit 4 premii Grammy, incluzând premiul Albumul anului, alături de Daft Punk şi Piesa anului pentru “Get Lucky”.

Citeste si despre:

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar pe 9 iunie!
Martin Garrix, David Guetta si Armin van Buuren revin la UNTOLD in acest an
Peste 4,2 milioane euro atrasi in comunitatea locala de festivalul Massif din Poiana Brasov
Ilinca Băcilă in juriul la Festivalul de Muzică „Glasul Valahiei 2023” în aprilie, la Amfiteatrul „George Enes...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here