Piesa Iulianei Beregoi, „De Crăciun sunt lângă tine” – peste 100.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore

iuliana beregoi
Iuliana Beregoi

Cea mai cunoscută adolescentă de la noi, Iuliana Beregoi, înregistrează succes după succes. Artista a lansat ieri o nouă piesă, iar cifrele înregistrate în primele 24 de ore confirmă, încă o dată, că tot ce lansează puștoiaca devine rapid viral.

De această dată este vorba despre piesa „De Crăciun sunt lângă tine” care, la 23 de ore de la lansare, înregistra deja 108.000 de vizualizări pe Youtube. „Noua piesă pe care am lansat-o recent este o melodie tipică de iarnă, are totul din atmosfera pe care doar Sărbătorile de Iarnă ne-o pot reda. Căldură, emoție, iubire, lumină și miros de scorțișoară. Chiar dacă anul acesta nu a fost tocmai prietenos, nu trebuie să uităm de spiritul sărbătorilor, nu avem voie să lăsăm pe nimeni să ne „fure” această picătură de viață. Doresc tuturor să aibă sărbători fericite și abia aștept să ne vedem la concertul pe care îl am programat online pe 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun!”, declară Iuliana Beregoi.

Piesa „De Crăciun sunt lângă tine” a fost compusă de Theea Minculecu și Cătălin Dascălu, producător Mixton Music, care este „responsabil” și pentru conceptul video.

Pe 25 decembrie, începând cu ora 17.00, intră în povestea „De Crăciun la mine acasă cu Generația Z”, o poveste frumoasă pusă în scenă de Iuliana Beregoi, chiar de la ea de acasă. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Radio ZU, va putea fi urmărit pe platforma VStage, în direct.

Vedeta va fi live cu fanii, va cânta cele mai apreciate melodii ale ei, va împărtăși cu cei care o iubesc povești din familia ei și tradiții respectate de sărbători. De asemenea, ea va avea și invitați surpriză. Biletele pentru concertul „De Crăciun la mine acasă cu Generația Z” pot fi achiziționate de pe m.iabilet.ro.

Citeste si despre:

Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie
Program complet Balkanik Festival 2023, 8-10 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here