Pixels lansează un nou videoclip în Club Control

Marți, 15 aprilie 2014, formaţia Pixels revine în Club Control, locul care i-a consacrat pe mebrii trupei, pentru a-și lansa cel mai recent videoclip, „Woods“, într-un concert cu intrare liberă.

Pixels

Pe Pixels i-ați ascultat foarte des la Guerrilla, căci piesele lor au fost promovate constat de postul de radio, sau i-ați văzut la Delta Music Fest, Coke Live sau Stufstock, în opening act-uri pentru Sophie Ellis Bextor, UNKLE, Sofa Surfers sau Deus.

Sofisticații Pixels au la activ două albume: Fire Exit (2008), produs de La Strada Music și TKOVCTRL (2012), producție independentă Pixels & Club Control. „Silk and Silicone”, „December”, „Take Over Control”, „Papa was a Lover”, „Something Droll” sunt câteva dintre hiturile trupei.

În prezent trupa cântă în formula Cătălin Rulea (voce, chitară, synth), Andreas Aron (voce, bas), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (voce, clape), Irina Creangă (voce).

Deși au experimentat multe sound-uri, „ce s-a păstrat întotdeauna la Pixels este nevoia de a fi diferiți, într-un peisaj muzical disco-pop-rock complex, de a nu face ce au mai făcut alții. Ne place să credem că la Pixels am fost mereu „altfela€œ, indiferent de câți din cei care ne ascultă înțeleg asta. Astăzi, suntem câțiva prieteni care ne întâlnim cu plăcere la sală și simțim că, pentru noi, călătoria abia a inceput ”, a spus Cătălin Rulea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here