Predicţie incredibilă pentru Delia: „Va avea şase copii“

Vinerea aceasta, ultimii curajoşi îşi încearcă norocul în faţa celor trei juraţi de la „X Factor”, chiar înainte de cea mai dură etapă a concursului – bootcampul. Printre aceştia şi o doamnă de 46 de ani, venită tocmai de la Arad. Marcela şi-a început discursul pe scena super show-ului mărturisind că e pasionată de zodiac, iar de aici şi până la adevărate previziuni astrale a mai fost doar un pas.

delia Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_080714_XFactor 4

Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii a fost acela în care concurenta i-a spus lui Ştefan Bănică că în curând balanţele vor fi nevoite să plătească pentru toate greşelile din ultimii 9 ani, iar juratul s-a ridicat de pe scaun, cântând „Doamne, spune-mi ce-am greşit!”.

Lui Horia, doamna Marcela i-a spus că e sponsorul zodiacului, spre disperarea showmanului, care nu ar fi dorit ca această informaţie să fie publică.

Delia a mers mai departe şi a rugat-o pe concurentă să îi ghicească în palmă, spre amuzamentul lui Horia, care a început şi el să îi spună juratei ce vede: „Wow, şase copii?”, a exclamat showmanul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here