Preselecțiile „Vocea României Junior“ s-au încheiat

Caravana „Vocea României Junior“ a avut, weekend-ul acesta, ultima oprire la București. Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani au venit la preselecții plini de entuziasm, hotărâți să impresioneze și au demonstrat că pot face parte din următoarea generație de artiști din România. Cei mici au arătat că nu au emoții, au fost siguri pe ei și au dovedit că sunt gata să urce pe scenă și să întoarcă scaunele antrenorilor.

Vocea Romaniei Junior incheiat preselectii

Însoțiți de părinți, prieteni sau profesori de canto, copiii au făcut vocalize și au fost nerăbdători să-și demonstreze calitățile vocale. Larisa Ciortan, fosta concurentă „Vocea României“, a venit la preselecții cu câțiva micuți pe care-i învață tainele muzicii și le-a preluat acestora toate emoțiile.

„Am venit cu elevii mei, copiii mei. Am venit să îi susțin. Sunt cu tot sufletul meu alături de ei, de asta am venit aici. Ne dorim să evoluăm, ne dorim să ajungem cât mai sus“, a spus Larisa.

Cu voci puternice sau sensibile, cei mici au cântat melodii dificile și au reușit să-și surprindă chiar și membrii familiei, care au fost weekend-ul acesta alături de ei.

Caravana „Vocea României Junior“ a vizitat 5 orașe: Brașov, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și București. În fiecare dintre acestea, copiii au venit hotărâți să demonstreze că noua generație dă tonul unei super competiții!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here