Preselecțiile „Vocea României“ s-au încheiat

Caravana „Vocea României“ a avut, weekend-ul acesta, ultima oprire pentru cel de-al șaselea sezon, la București.

Cristina BalanTinerii și adulții au venit siguri pe ei, dornici să impresioneze, și-au demonstrat calitățile vocale în cadrul preselecțiilor care au avut loc sâmbătă și duminică și au arătat că sunt gata să urce pe scenă și să întoarcă scaunele antrenorilor.

Cristina Bălan, câștigătoarea trofeului „Vocea României“ sezonul trecut, și Tobi Ibitoye, finalist în cel de-al cincilea sezon, au venit weekend-ul acesta la preselecții pentru a fi alături de noii înscriși și a-i încuraja. ”Pentru mine, Vocea României a reprezentat mai mult decât toți anii carierei mele însumați. Pe această scenă m-am manifestat așa cum n-am mai făcut-o niciodată și, în acest fel, mulți oameni m-au putut descoperi așa cum sunt, cu calități și defecte, dar reală și sinceră. Fiindcă, la Vocea României, doar vocea contează, cu adevărat. Îi încurajez pe toți cei care își doresc să fie auziți să lupte pentru visul lor. Poate câștigă și trofeul, dar sigur câștigă respect și o experiență unică!”, a spus Cristina.

Plin de entuziasm, energie și cu zâmbetul pe buze, ca de obicei, Tobi a completat: ”Experiența Vocea României, pentru mine, implică foarte multe sentimente și emoții, iar toate acestea îți dau senzația că trăiești viața la intensitate maximă. Acum mă simt nostalgic, ăsta e cuvântul potrivit. Pentru toți cei pentru care muzica înseamnă totul și care își doresc să împartă acest lucru cu toată lumea, Vocea României este cel mai bun loc de a începe! Este locul în care înveți să trăiești ca un adevărat artist! Super, mega, fantastic, așa e Vocea în trei cuvinte!”.

Caravana „Vocea României“ a vizitat cinci orașe: Brașov, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și București.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here