Prima pereche va părăsi „Dansează printre stele“, în cea de-a doua ediție a emisiunii

Cele 12 perechi intrate în competiție se pregătesc să danseze pentru ultima dată în formulă completă. Duminică, de la 20:30, atât concurenții, cât și telespectatorii, vor afla care este clasamentul final al primei ediții, obținut în urma notelor oferite de juriu și a voturilor telespectatorilor.

danseaza printre stele a doua editie eliminare

Perechile aflate pe ultimele două poziții vor dansa ultimul dans în fața juriului, care are ultimul cuvânt de spus și decide cine continuă lupta în pași de dans.

Povestea coregrafului care face parte din echipa eliminată nu se oprește însă în această ediție, pentru că el va face echipă data viitoare cu Igor Munteanu, Jojo și Mihai Petre la masa juriului.

Familia este tema ediției din 12 octombrie a emisiunii „Dansează printre stele”, iar vedetele și coregrafii dedică dansul din această duminică unor persoane dragi. Momente sensibile, dezvăluiri neașteptate, dar și cuvinte de recunoștință, toate vor pune concurenții într-o altă ipostază, mai puțin cunoscută până acum.

Până și „Familia Flinstone” dansează printre stele în această duminică, adusă la Antena 1 de baletul emisiunii, susținut de doi dintre cei mai năstrușnici membri: Sophie și Robert, copii care au crescut alături de echipa din spatele acestei producții. Senzuala rumba, energicul quickstep și dinamicul jazz sunt stilurile de dans pe care cele 12 perechi le vor aduce în scenă.

Dansul și muzica sunt suflete pereche, iar Mandinga și Connect-R intepretează o piesă duminică la „Dansează printre stele”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here