Primăvară bucureșteană în acorduri jazz și folk alternativ

Primăvara lui 2015 nu poate fi decât o scuză bună pentru concerte la fel de bune. Salvați serile de 5 martie și 21 aprilie la Sala Radio și 26 aprilie în Silver Church, pentru că membrii echipei Twin Arts vă invită la trei concerte.

Kurt ELLINGKurt Elling, vocalist cu un Grammy la activ și cu nominalizări pentru celelalte nouă discuri, concertează în premieră în București pe 5 martie. Elling, un Frank Sinatra modern, care improvizează și cântă pe versuri de poeți precum Pablo Neruda, aduce în România proiectul Passion World, prin care va prezenta publicului cele mai apreciate balade de iubire și despărțire.

Oregon, trupă cu patru nominalizări la Grammy, care desenează povești jazz încă din anii ’70, vine și în capitală, pe 21 aprilie. Ralph Towner, liderul grupului, este prezent pe nu mai puţin de 55 de discuri, deloc suprinzator dacă ne gândim că Ralph cânta la chitară cu 12 corzi, pian și trompetă.

Atât Elling cât și Oregon concertează în cadrul seriei Jazz Night Out, prin care Twin Arts aduc pe scenele din România artişti reprezentativi ai jazz-ului contemporan.

Nu în ultimul rând, 26 aprilie vine cu alt concert în premieră: trupa americană Wovenhand prezintă Refractory Obdurate, cel de-al șaptelea disc, la Silver Church, în București, ca parte din turneul lor european. Condusa de Eugene Edwards, fostul lider al celebrului grup 16 Horsepower, Wovenhand este o prezenta aparte in peisajul muzical. Cu influenţele sale alternativ folk, punk rock sau gothic, trupa oferă o experiență live unică pentru scena din România și o fereastră deschisă spre cultura americană autentică.

Biletele pentru aceste evenimente pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here