Primele nouă cupluri de dueliști intră în ring la „Vocea României“

Încep marile dueluri de la Vocea României, iar locul în care antrenorii au ales să anunțe concurenții cu cine se vor duela va fi unul inedit, la înălțime, care să le dea putere și să îi pregătească de luptă.

Vocea Romaniei

56 dintre cei care s-au prezentat la audițiile pe nevăzute au reușit să întoarcă cel puțin un scaun și să ajungă în cea de-a doua etapă a competiției. Lupta devine acum din ce în ce mai dură! Antrenorilor nu le-a fost deloc ușor să formeze cele mai bune duete, dar au reușit și au petrecut zile întregi alături de concurenți pentru a-i ajuta să creeze momente perfecte pe scenă și să arate tot ce au mai bun. Chiar dacă unul dintre dueliști nu va reuși să meargă mai departe în echipa antrenorului în care se află acum, ceilalți trei antrenori îl pot salva și astfel îi mai pot oferi o șansă.

Vom vedea cine sunt concurenții pe care Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga îi vor alege să rămână în competiție și pe cine vor decide să salveze în ultimul moment. Nu vor lipsi din prima zi a duelurilor nici momentele amuzante, replicile sau reacțiile surprinzătoare ale antrenorilor, care se vor ridica de pe scaune și vor dansa, sub coordonarea lui Smiley, dar vor vorbi și în rime, fiind inspirați de unul dintre momentele prezentate pe scenă.

Melodii precum „Crazy“, „Need you now“ sau „Loosing my religion“ vor fi interpretate în forță vineri de către cele nouă cupluri de concurenți și vom vedea cine vor fi cei aleși să meargă în etapa semifinalelor.

Vineri, 6 noiembrie, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show desăvârșit alături de voci de excepție, decizii neașteptate ale antrenorilor, reacții incredibile și lupta aprigă pentru un loc în etapa următoare a competiției.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here