Primii nouă concurenți au trecut de confruntări și merg în etapa următoare la „Vocea României“

Confruntările de la „Vocea României“ au debutat vineri seară în forță! Antrenorii și-au pregătit concurenții pentru lupta din ring și le-au ales melodii care să le pună vocile în valoare și să creeze duete memorabile.

barbara-isasi-mihai-olteanu-vocea-romaniei

Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga i-au ales pe cei cu care vor merge mai departe în competiție, însă au fost nevoiți să renunțe la câteva voci foarte bune. Doi concurenți au fost salvați în prima ediție a confruntărilor de către Smiley și Tudor Chirilă și continuă lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Seara a fost deschisă de Corina Cuniuc și Ioana Ignat din echipa Moga, care au adus primul duet din etapa confruntărilor. Concurentele au cântat melodia „Take me to church“, vocile lor s-au completat perfect, iar Marius Moga a fost mândru de performanța lor, însă la final a trebuit să decidă: „Per total v-ați demonstrat vocea și v-ați demonstrat timbrele, inventivitatea voastră când vine vorba de show. Eu sunt super fericit că ați reușit să duceți piesa vocal, așa cum ar fi trebuit, până la capăt și sunt mândru de voi. O să merg mai departe cu Ioana“.

Ioana Ignat merge mai departe la „Vocea României“ în echipa Moga, iar Corina Cuniuc, cu toate că mai avea o șansă de a fi salvată de un alt antrenor, a decis să se oprească aici și a părăsit competiția.

Barbara Isasi și Mihai Olteanu, din echipa Smiley, au cântat vineri o melodie sensibilă, „Like I’m gonna lose you“, și și-au demonstrat calitățile vocale incredibile, dar și tehnica foarte bună. Cei doi concurenți au creat un duet extraordinar, iar antrenorii au fost încântați de momentul prezentat.

Smiley i-a felicitat pe cei doi, dar a fost nevoit să îl aleagă doar pe unul dintre ei. „Vă mulțumesc și vă felicit pentru acest duet minunat. Ați fost fantastici împreună! Voi merge mai departe cu Barbara“, a spus Smiley.

miruna-ioescu-iuliana-dobre-vocea-romaniei

Două voci puternice din echipa Tudor, Iuliana Dobre și Miruna Ionescu, au interpretat magistral melodia „Bad girl“ și au făcut scena să vibreze. Concurentele au transmis foarte multă energie, s-au sincronizat perfect, iar antrenorii au fost impresionați de prestația lor. „A fost un moment excelent. E un cântec foarte greu, iar voi ați fost foarte bine, amândouă. E cea mai grea decizie pentru mine. Am să merg mai departe cu Iuliana“, a spus Tudor Chirilă.

Iuliana Dobre rămâne în echipa Tudor, însă nici pentru Miruna Ionescu nu s-a încheiat drumul la „Vocea României“. Concurenta a fost salvată de Smiley și Marius Moga, dar a ales să meargă mai departe alături de Smiley.

Radu Iaszberenyi și Andreea Olaru, din echipa Moga, au cântat piesa „When the wild roses grow“, iar vocile lor s-au armonizat perfect. Împreună, concurenții au adus pe scenă un moment plin de pasiune și sensibilitate. Antrenorii au apreciat reprezentația lor, însă decizia a fost a lui Marius Moga.

„Eu cred că ne-am atins exact ce ne doream toți trei și anume să fie toată lumea ochi și urechi la voi doi timp de trei minute. Ați reușit amândoi să fiți artiști pe scenă, nu doar concurenți într-un duel de la ‘Vocea’ și eu asta aplaud cel mai tare. O să merg mai departe cu Andreea“, a spus Marius Moga.

andreea-olaru-radu-iaszberenyi-vocea-romaniei

Al doilea duet al serii din echipa Tudor a fost cel susținut de Ioana Hrișcă și Rodica Olișevschi. Fetele au interpretat melodia „Single ladies“, au fost sigure pe ele și au primit laude din partea antrenorilor. La final, deși i-a fost foarte greu, Tudor a fost nevoit să aleagă cu cine merge mai departe: „Ați fost foarte bine, cu toate temerile voastre vizavi de coregrafie. Ați fost foarte bune amândouă. Vă felicit și am să merg mai departe cu Ioana“.

Rucsandra Iliescu și Vlad Constantin, din echipa Loredana, au cântat vineri piesa „Can’t stop the feeling“ și au creat un duet plin de energie și vibrație. Antrenorii s-au bucurat de momentul prezentat pe scenă, s-au ridicat de pe scaune și au dansat.

La final, Loredanei i-a fost greu să ia o decizie, i-a aplaudat pe cei doi și a spus: „Ce mă fac eu cu voi, ce mă fac? Pentru că amândoi sunteți extraordinar de buni și ați făcut un moment senzațional! Bravo, vă mulțumesc! E doar un moment și pentru oricare dintre voi va fi bine, aveți încredere! Dar în această seară voi merge mai departe cu Rucsandra“.

Rucsandra Iliescu merge mai departe la „Vocea României“ în echipa Loredanei, însă nici pentru Vlad competiția nu s-a oprit. Concurentul a fost salvat de Tudor Chirilă și merge în etapa următoare în echipa antrenorului.

howard-dell-monica-andrei-vocea-romaniei

Prima seară de confruntări s-a încheiat cu un moment emoționant prezentat de Howard Dell și Monica Andrei, din echipa Loredana. Cei doi au interpretat piesa „Somewhere out there“ și au reușit să creeze un duet de poveste, plin de sensibilitate.

Antrenorii i-au lăudat, iar Loredana Groza a spus în momentul deciziei: „Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru această superbă interpretare. Ați reușit să ne transmiteți emoție. Împreună ați reușit să creați un moment magic! Este foarte dificilă alegerea mea. O să merg mai departe cu Howard“.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here