Primul episod “Romanii au talent” din 2020 – doua prestatii muzicale de exceptie

Prima seară a noului sezon “Romanii au talent” a adus pe scenă momente unice, iar jurații au fost cuceriți de talentul incredibil al participanților. Cei patru jurați, alături de Smiley și Pavel Bartoș, au fost surprinși de talentul celor care au urcat pe scenă, au aplaudat și s-au implicat în momentele pregătite de concurenți.

Seara a fost întregită de doua golden buzz-uri, ambele prestatii trimise direct in finala fiind interpretari muzicale.

Gennady Tkachenko-Papizh, imitator de sunete,  l-a făcut pe Smiley să spună: ”Ne-a uimit, vine din altă lume”, așa că el și Pavel Bartoș au decis să-l trimită direct în semifinale.

In varsta de 56 de ani, Gennady Tkachenko-Papizh, originar din Rusia, este in prezent actor, comediant, vocalist si imitator de sunete. Locuiește și lucrează mai ales la Moscova și Berlin. Originalul artist nu este strain de show-urile de talente, avand in portofoliu participari si clasari in top la: Britain’s Got Talent, Georgia’s Got Talent, Ukraine’s Got Talent.

Cu o poveste emoționantă de viață, Erno Varga, tânărul de 31 ani din Oradea care lucrează ca spălător de vase, l-a făcut pe Andi Moisescu să-i ofere primul Golden Buzz  al sezonului. ”Muzica m-a salvat, m-a făcut să stau drept”, a spus concurentul care a început să cânte în corul bisericii, iar acum a făcut pasul spre a fi cunoscut de întreaga lume.

Acum ceva vreme, Erno Varga a ajuns pe internet după ce un turist l-a filmat într-un parc din Oradea în timp ce, îmbrăcat în tricou, pantaloni scurți și șlapi, cânta la o pianină și cu vocea. In 2018 a fost prezentat la emisiunea “Acces Direct”, devenind cunoscut la el in oras.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here