Promoţie pentru concertul Loredanei din această toamnă, „Reveria“

Publicul spectator primeşte în dar promoţii irezistible în această toamnă. Asociaţia “Grand Show” aniversează 5 ani de evenimente de succes în showbiz-ul românesc printr-o campanie de reduceri şi promoţii la achiziţionarea de bilete la spectacolele pe care le organizează în această toamnă.

Loredana ReveriaAstfel, Asociaţia “Grand Show”, organizator al concertului Reveria, susţinut de Loredana, şi site-ul vandbilete.ro încep această campanie cu o reducere semnificativă la primul mare show al toamnei – Reveria. Timp de două săptămâni, între 22 septembrie şi 5 octombrie, organizatorii fac un discount de 30% pentru fiecare categorie de bilete la concertul pe care Loredana, Diva absolută a României, îl va susţine la Sala Palatului, pe 25 octombrie, de la ora 20.00. După această perioadă, preţul biletelor va fi cel iniţial.

Promoţia are loc cu o luna înainte de marele eveniment al toamnei, Reveria, când Loredana va concerta pentru al treilea an consecutiv la Sala Palatului. Producţiile din anii trecuţi au fost sold-out, Loredana impunând în ţara noastră un concept nou de show, de talie internaţională.

Discount-ul de 30% se aplică pe fiecare categorie de bilete, pentru fiecare bilet achiziţionat exclusiv pe site-urile www.vandbilete.ro şi www.eventim.ro. Astfel, preţul unui bilet la categoria VIP va fi de 175 de lei (fată de 250 de lei); la categoria I de 140 de lei (fată de 200 de lei); la categoria a II-a de 105 lei (fată de 150 de lei); la categoria a III-a de 70 de lei (fată de 100 lei).

Profitaţi de reducerea de 30% şi asiguraţi-vă locul la un concert eveniment! Trăieşte aievea frumuseţea neasemuită a unui show marca Loredana! Proiectează-ţi cele mai frumoase vise în show-ul unic, al unei artiste totale! Loredana a€“ Reveria, sâmbătă, 25 octombrie, ora 20.00, Sala Palatului.

Asociaţia “Grand Show” şi vandbilete.ro vor continua campania de promoţii în semn de respect şi apreciere pentru toţi cei care iubesc şi sprijină actul artistic achiziţionând bilete la spectacole.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here