PSY, maestrul Gangnam Style, va încântă publicul la Untold Dubai

Organizatorii tocmai au anuntat ca faimosul artist sud-coreean PSY va aduce spiritul contagios al Gangnam Style pe scena festivalului Untold Dubai. Evenimentul, care va avea loc într-un cadru spectaculos, va aduce împreună fani din întreaga lume pentru a se bucura de muzică memorabilă.

Cine este PSY

PSY este un artist sud-coreean cunoscut în întreaga lume pentru hit-ul său global „Gangnam Style”, care a devenit un fenomen viral în 2012 si piesa cu care a devenit primul artist din istoria internetului care a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Numele său real este Park Jae-sang, născut pe 31 decembrie 1977, în Gangnam District, Seul, Coreea de Sud. PSY avea deja o carieră muzicală în Coreea de Sud înainte de succesul internațional cu „Gangnam Style”.

Prin stilul său unic și abordarea umoristică a muzicii, PSY a captat atenția publicului global. Cu toate că „Gangnam Style” a fost hitul care l-a consacrat în întreaga lume, PSY a lansat și alte piese populare în Coreea de Sud și a continuat să-și dezvolte cariera după succesul masiv al piesei sale virale. În ciuda trecerii anilor, PSY a continuat să-și încânte fanii si cu alte hit-uri care au definit o eră, dintre care mentionam „Gentleman” si „Daddy”.

PSY este cunoscut pentru abordarea sa ecletică și umoristică în videoclipurile sale muzicale, precum și pentru contribuția sa la popularizarea muzicii K-pop în afara Coreei de Sud. Este considerat unul dintre artiștii cheie care au deschis calea pentru internaționalizarea muzicii pop sud-coreene.

Untold Dubai 2024 se va desfasura in perioada 15-18 februarie, la Expo City Dubai. Mai multe informatii pe site-ul oficial www.untold.ae

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here