„Purpose“, noul album semnat Justin Bieber, se lansează pe 13 noiembrie

“What do you mean” este prima piesă a lui Justin Bieber care a urcat în fruntea clasamentului Billboard Top 40 Pop Songs şi pe primul loc în Billboard Hot 100.

Justin Bieber

La doar 5 minute de la lansare, “What do you mean” era #1 în topul iTunes în 90 de ţări, depăşind 335.000 de descărcări în Statele Unite ale Americii, în prima săptămână. Piesa a bătut recordul ascultărilor la nivel global pe Spotify, având 41 de milioane de ascultări în prima săptămână şi peste 100 de milioane de ascultări în mai puţin de o lună de la lansare.

Noul material discografic, “PURPOSE”, ce urmează să se lanseze pe 13 noiembrie la RBMG/Def Jam Recordings este acum valabil la pre-comandă pe platformele digitale şi magazinul online Justin Bieber, în timp ce “What do you mean” continuă să bată recorduri în toată lumea.

Pre-comenzile includ piesele “What do you mean” şi “WHERE R U NOW”, dar şi o colaborare cu Ariana Grande ce va disponibilă doar la pre-comandă. Noua piesă “SORRY”, produsă de Skrillex şi Blood se va lansa pe 23 octombrie.

Artwork-ul noului album “PURPOSE” a fost conceput de Retna, renumitul artist graffiti din Los Angeles, apreciat pentru stilului său unic. Retna (Marquis Lewis) în vârstă de 26 de ani, a avut expoziţii în toată lumea şi dezvoltat campanii vizuale pentru Nike sau Louis Vuitton.

Videoclipul oficial si lyric video-ul piesei “What do you mean” (îl care apare skater-ul profesionist Ryan Sheckler) au acumulat împreună peste 214 milioane de vizualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here