Puya nu reuşeşte să-şi recupereze taxa auto, deşi a câştigat procesul

Dragoş Gărdescu (36 de ani), cunoscut sub numele de Puya, încearcă, din anul 2011, să-şi recupereze taxa auto, în valoare de 24.259 de lei, plătită pentru un Mercedes Viano.

puya taxa auto masina bani

În urmă cu patru ani, cântăreţul a dat în judecată Administraţia Finanţelor Publice, iar procesul a durat mai bine de un an. În anul 2012, judecătorii i-au dat dreptate cântăreţului şi au hotărât să-i fie restituită taxa de poluare, însă statul a atacat decizia, notează jurnaliştii de la Click.

În anul 2014, Puya a ieşit din nou învingător, iar Administraţia Finanţelor Publice trebuie să-i dea banii cântăreţului, decizia judecătorilor fiind irevocabilă. Însă, Administraţia Finanţelor Publice a apelat iarăşi la judecători, iar acum statul cere să fie suspendată executarea silită, prin care Puya încerca să intre, în cele din urmă, în posesia celor 24.259 de lei.

„Dacă mi-a trebuit maşină mare, cu mulţi cai putere… Am avut parte numai de probleme din cauza ei. Nu mi-am primit până acum banii şi nu ştiu când o să-i primesc. Îmi las avocaţii să se ocupe de asta, nu-mi mai bat eu capul“, le-a spus Puya celor de la Click.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here