Puya o apreciază pe Inna: „Nu a uitat de unde a plecat“

Recent lansata colaborare dintre Puya şi Inna, „Strigă!“, a suprins pe foarte multă lume, în primul rând pentru faptul că nimeni nu se aştepta la un featuring de o asemenea amploare şi, în al doilea rând, pentru că prezintă o poveste ce caracterizează vieţile multora dintre români.

Puya apreciaza inna

Contactat telefonic de gazdele de la Alarma ProFM, Puya a declarat câteva lucruri inedite despre Inna: „O apreciez foarte mult pe Inna pentru că nu uită de unde a plecat şi pentru că scoate piese şi pentru publicul din România. Nu-mi dau seama când doarme, pentru că e mai mult prin avioane, pe scene în faţa a zeci de mii de oameni sau înregistrând piese în studiourile din întreaga lume“.

Aprecierea faţă de valorile din România îl caracterizează pe Puya, el fiind unul dintre cei mai naţionalişti artişti de la noi din ţară. Respectul pe care îl poartă celor care au făcut muzica românească cunoscută peste hotare a mai fost declarat de acesta şi în anul 2011, în versurile piesei “Vestul Sălbatic”: “Avem jucători la Roma sau Fiorentina / Băieţi deştepţi din Mexic până în China / Pe la radio auzi numai O-Zone şi Inna / Nemţii fac coadă să ne cumpere maşina”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here