Queen şi Adam Lambert concertează pentru prima dată în România, în vara anului 2016

Anul 2016 se anunţă a fi un an al premierelor pentru publicul român care va avea ocazia să vadă live, pentru prima dată în România, unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale ultimilor ani: legendara trupă Queen + Adam Lambert!

Queen si Adam LambertConcertul va avea loc pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, fiind un eveniment Emagic Classics, platforma care a mai găzduit în trecut show-urile unor artişti internaţionali celebri precum Bob Dylan sau Sting. Biletele vor fi disponibile începând cu data de 3 decembrie, pe www.eventim.ro.

După o primă apariţie împreună, în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentaţie memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezenţă nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susţinut numeroase concerte şi show-uri televizate în perioada 2012-2013. în 2014 a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul căruia Queen + Adam Lambert au primit titlul Trupa Anului în cadrul celei de-a 10-a ediţii a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată totodată drept Cea Mai Bună Trupă Live a anului, în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock. Queen + Adam Lambert au încheiat anul cu un spectacol fabulos susţinut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct pe tv, fiind urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

2015 a însemnat un alt turneu sold-out, artiştii bifând de această dată 10 ţări de pe continentul european: Marea Britanie, Franţa, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elveţia, Cehia şi Polonia. La finalul acestei noi serii, trupa devenise posesoarea unui adevărat record: 67 de concerte sold-out în mai puţin de un an, performanţă îndelung apreciată de presa internaţională care lăuda intens noul proiect muzical: „Queen şi Adam Lambert au livrat două ore de senzaţii pure direct către inima norocoşilor care au putut fi martorii unui astfel de eveniment. Freddie nu mai este, dar sigur ar fi de acord cu ce se întâmplă!” (Brisbane Times).

Invitaţi recent în Brazilia să deschidă ediţia 2015 a festivalului Rock în Rio, unde trupa a cântat în urmă cu treizeci de ani la ediţia inaugurală din 1985, Queen + Adam Lambert au profitat de ocazie şi şi-au prelungit vizita pe continent pentru un nou turneu. Biletele pentru cele şase concerte s-au epuizat în totalitate, momentul marcând o revenire spectaculoasă a trupei în America de Sud care, în anii ’80, i-a aşteptat cu cel mai mare public reunit vreodată: cele două show-uri susţinute în cadrul Rock in Rio în 1985 au atras un total de peste jumătate de milion de spectatori-cel mai numeros public plătitor de bilet din istorie!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here