R. Kelly, dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare

Rapperul R. Kelly a fost dat în judecată de fosta lui soţie, Andrea Kelly, pentru că nu a achitat pensia alimentară pentru copiii cuplului, restanţele cântăreţului ridicându-se la 20.833 de dolari.

R. KellyPotrivit avocatului cântăreţului, citat de dailymail.co.uk, R. Kelly riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la şase luni, dacă nu se prezintă la audierile din luna martie. R. Kelly are trei copii: două fiice, Joann (născută în 1998) şi Jaya (născută în 2000), şi un fiu – Robert Jr. (născut în 2002).

În 1996, rapperul s-a căsătorit cu Andrea Kelly, dansatoare în trupa cântăreţului şi mama celor trei copii ai săi. Cei doi au divorţat în ianuarie 2009, după 13 ani de căsătorie. Cântăreţul american a avut, şi în 2013, restanţe de 100.000 de dolari la plata pensiei alimentare, pe care însă a reuşit să le plătească între timp.

Anterior, acesta acumulase datorii la fisc de câteva milioane de dolari, fiind nevoit să scoată la licitaţie una dintre proprietăţile sale pentru plata sumelor restante.

Deocamdată, R. Kelly este de negăsit, iar avocaţii cântăreţului au avertizat echipa sa de producţie că, în cazul în care acesta nu apare la audierile din 27 martie, din cadrul procesului, ce are loc la Chicago, riscă o detenţie de 30 până la 60 de zile. Această pedeapsă este motivată de faptul că rapperul nu a fost prezent nici la audierile din luna noiembrie.

“Judecătorul s-a exprimat clar în noiembrie că nu a fost mulţumit de faptul că R. Kelly nu şi-a făcut apariţia. Avocatul său este îngrijorat de faptul că judecătorul l-ar putea închide pe Kelly dacă nu apare nici de data aceasta, dar nu poate da de clientul său”, a declarat o sursă pentru publicaţia The New York Post.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here