Radhu abia a lansat „Sin tu amor” si deja piesa este cautata si distribuita in telenovele

Radhu a lansat piesa „Sin tu amor” care are deja succes in tarile latine. Mai mult decat atat, melodia a fost deja solicitata pentru telenovele din Mexic.

rhadu sin tu amor

Regele cumbiei din Romania revine in tara in decembrie, la cererea producatorilor argentinieni, care i-au cerut zapada si arhitectura europeana pentru promovarea noului single in America Latina! „Am semnat cu „Magenta Discos”, cea mai buna casa de discuri pentru muzica tropicala din Argentina, aceeasi casa de productie a Gildei, legenda muzicii tropicale din Buenos Aires! Producatorii mi-au cerut pentru aceasta iarna o piesa de stare, de dragoste,si vor imagini cu zapada din Romania, Argentina aflandu-se in plina vara si caldura tropicala! Iarna din Romania este un lucru exotic pentru America Latina! Piesa „Sin tu amor” este produsa in studioul celor de la „Rafaga”, cea mai buna trupa de „cumbia” la nivel mondial! Cele mai interesante colaborari le am acum, in ultima perioada, cu Laura Zapara in Mexico, dar si cu „Internacional Mariachi Puebla”, mariachii celebrei Thalia, iar in Argentina, desigur, pe genul meu muzical, cumbia, colaborez magistral cu „Rafaga”, iar textele si povestile cantecelor imi apartin in totalitate!

radho buna
radho buna

O alta colaborare interesanta a fost cu Tony Cortez, producatorul lui Luis Fonsi, care este cel mai cautat trompetist din industria muzicala la ora actuala solicitat de Luis Miguel, Gloria Estefan si il acompaniaza pe Luis Fonsi in spectacolele sale! Mie imi „cumbia”, imi place stilul creat special pentru mine, imi apartine, ma reprezinta si ma ajuta sa ma exprim si sa exprim exact ceea ce imi doresc! Este frustrant pentru un artist sa nu fie inteles de orchestra,si sa nu duca publicul in starea in care isi doreste, prin muzica sa! Iar eu sunt critic, atent la orice detaliu! Va mai mult partea goala a paharului, dar cand spun ca proiectul meu muzical ma multumeste in totalitate, inseamna ca realmente simt ca am ceva de spus in muzica internationala!”, a povestit starul care va veni cateva zile in tara natala ca sa caute zapada.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here