luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIRadhu, regele cumbiei din Romania, singurul roman care a intrat in Billboard!

Radhu, regele cumbiei din Romania, singurul roman care a intrat in Billboard!

rhadu cumbia latino
rhadu cumbia latino

Radhu, „Regele cumbiei din Romania”, asa cum il numeste presa internationala, a lansat anul acesta in Argentina un disc numit „Radhu – Puro Amor”, realizat impreuna cu producatorii lui Luis Fonsi si ai Gloriei Estefan.

Datorita originalitatii si faptului ca Radhu a folosit instrumente inedite sud-americane, din piatra, piele, unghii de animal si tot felul de alte materiale speciale, discul a intrat in atentia celor de la Billboard, care s-au si decis sa il promoveze alaturi de Shakira, Maluma si alte nume mari din America Latina.

„Am aflat acum o zi ca sunt in Billboard, nu imi venea sa cred! Am aflat pentru ca ma sunau cei de la radio-urile si televiziunile din Mexic, Argentina si Venezuela. Mi-am intrebat producatorii cum am reusit aceasta performanta, si mi s-a spus ca discul prinde bine nu doar in America latina, dar si in Europa. Sunt fericit pentru mine si pentru intreaga mea echipa, ne-am completat impreuna si a iesit un lucru minunat. Sunt cel mai fericit sa stiu ca se vorbeste de mine si de Romania atat de frumos in presa internationala!”, declara cu emotie Radhu.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.