Radio Killer va deschide show-ul Armin Van Buuren pe scena Untold Festival

Cei de la Radio Killer sunt nerăbdători să urce pe 1 august pe scena Untold Festival din Cluj-Napoca, cel mai mare și mai așteptat eveniment muzical din România în 2015.

Radio Killer

Artiștii Hahaha Production vor cânta în deschiderea show-ului susținut de Armin Van Buuren, alături de alte nume importante ale muzicii internaționale, precum Moonlight Breakfast, Patrice, John Newman sau Tinie Tempah.

„Suntem super entuziasmați pentru că în mai puțin de două săptămâni vom fi la Cluj, pe scena Untold Festival. Luna august începe cum nu se putea mai bine pentru noi: vom cânta în deschiderea lui Armin Van Buuren și vom putea să îi vedem pentru prima data în România, într-un show în aer liber, pe Avicii și David Guetta. Ce ne-am putea dori mai mult? … Să treacă timpul mai repede și să înceapă Untold Festival.”, au spus Lee Heart și Paul Damixie.

În perioada 30 iulie – 2 august, Clujul va fi sinonim cu Untold Festival. Vor fi patru zile pline de evenimente, peste 80 de ore de petrecere pe scene din întreg orașul, peste 300.000 de impătimiți ai muzicii de calitate așteptați să susțină atmosfera alături de artiștii invitați. Din line-up-ul festivalului fac parte peste 150 artiști internaționali și naționali, precum: Wu-Tang Clan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Cele mai așteptate nume la prima ediție de Untold Festival rămân, cu siguranță, Avicii, Armin Van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here