Radu Beligan, invitat special la concertul Vunk de la Sala Polivalentă

Unul dintre cei mai importanţi actori români din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei Vunk în concertul pe care aceasta îl susţine joi, 3 octombrie, la Sala Polivalentă, #asasishow.

cover concert vunk

Momentul îndrăgitului actor din timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului, reţeta fericirii, şi la faptul că fiecare dintre spectatori face parte din reţeta fericirii, pentru că prin acţiunile lui ajută ca fericirea să fie exprimată şi exteriorizată.

„M-am gândit că Radu Beligan ar fi cel mai potrivit să fie imaginea formulei fericirii, prin căldura vocii sale celebre, prin liniştea din privirea dansului şi înţelepciunea pe care o transmite prin fiecare cuvânt pronunţat. Înţelepciunea întărita de faptul că Radu Beligan a creat multă fericire celor din jur şi a simţit-o cel puţin la fel de mult. Întregul concept al spectacolului nostru are două portavoci legendare, din aceeaşi ligă a oamenilor de valoare din România, pe Radu Beligan şi pe Sanda Ţăranu, cu care am lucrat pentru spotul de promovare al spectacolului nostru din 3 octombrie“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

În cadrul aceluiaşi concert, care se anunţă cel mai mare susţinut de trupa Vunk până acum, vor mai urca pe scenă Andra şi Loredana, dar şi un alt invitat special, al cărui nume va rămâne secret până la momentul spectacolului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here