Radu Valahu a făcut publicul să râdă la show-urile „Românii au talent“ din București

Sâmbătă, 16 noiembrie, și duminică, 17 noiembrie, “Românii au talent” a făcut show de zile mari la Palatul Copiilor din București, ultima oprire a caravanei din acest sezon al emisiunii. Sute de bucureștenii au venit cu mic, cu mare, să-și susțină viitorii “eroi”, pe care i-au încurajat să dea tot ce au mai bun.

radu valahu romanii au talent

“La București întotdeauna e frumos”, a fost concluzia Andrei după cele două zile de spectacol, iar Andi Moisescu s-a declarat impresionat de “inepuizabila sursă de talent” a românilor din această zonă a țării.

Concurenții s-au întrecut în numere care mai de care mai spectaculoase, în speranța că vor merge mai departe în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro destinat celui mai talentat român, precum și pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro. Comedianți, magicieni, cântăreți, marionetiști, dresori, grupuri vocale și chiar flașnetari au încercat să convingă jurații că au potențial să facă show la “Românii au talent”. Numere de acrobație la înălțime au ținut o sală întreagă cu sufletul la gură, iar reprezentațiile comice au fost răsplătite cu hohote de râs și ropote de aplauze. Mai mult ca în orice altă locație a preselecțiilor, animalele au fost și ele în centrul atenției la spectacolele din weekend. Papagali, cai, câini, șoricei și un curcan au urcat alături de stăpânii lor pe scena de la Palatul Copiilor.

Nimeni altul decât Radu Valahu, cunoscutul campion la skandenberg, s-a prezentat și el la preselecțiile “Românii au talent” cu un număr special, care a surprins întreaga audiență. Valahu a avut pe scenă un “coechipier” care l-a ajutat să demonstreze că are stofă de show-man, nu doar de sportiv, iar rezultatul a fost unul cât se poate de comic.

Tot la show-urile de la București, Mihai Petre a avut parte de o experiență care l-a făcut să se simtă cu adevărat mic din nou. Juratul a fost chemat ca voluntar pe scenă de un magician cu aproape jumătate de metru mai înalt decât el, iar numărul de magie a devenit, bineînțeles, și mai interesant pentru public.

“Șefii” Pavel și Smiley s-au ținut de trăsnăi și weekend-ul acesta. Bartoș nu s-a lăsat până nu a dat o tură pe scenă și prin culise călare pe calul unor concurenți, spre deliciul celor prezenți. Alături de Smiley, Bartoș și-a încercat și talentul de marionetist, folosindu-se de păpușile unor concurenți. “I’m sexy and I know it” a fost piesa pe care cei doi prezentatori au intrat pe scenă și au dansat în stilul inconfundabil, alături de alți doi “sexy” concurenți.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here