Rafaelo Varga: „Foarte multe familii mă vor în casa lor, chiar şi Răzvan de la Neatza mi-a făcut o invitaţie“

Rafaelo Varga, concurentul de la X Factor care a impresionat o ţară întreagă are doar 16 ani, însă sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus.

Rafaelo Varga

Greu încercat de viaţă, crescut la casa de copii, lui Rafaelo pur şi simplu nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor. Tot ce îşi doreşte este să aibă o carieră şi să lupte pentru visul lui, deşi nu are parte de căldură din partea unei familii.

Pe 6 octombrie, Rafaelo a venit în Bucureşti, tocmai de la Satu Mare, iar surprizele s-au ţinut lanţ pentru el. Copilul a crescut la un orfelinat şi a învăţat să vorbească româneşte corect uitându-se în fiecare seară la Observator, iar preferata lui, Andreea Berecleanu, l-a invitat în redacţia ştirilor.

Rafelo a mers şi la Neatza cu Răzvan şi Dani, dar şi Acces Direct, unde i-a povestit Simonei ceva foarte emoţionant: ”După X Factor, foarte multe familii mă vor în casa lor, să îmi ofere ceea ce familia mea şi sistemul nu mi-au oferit. Chiar şi Răzvan de la Neatza mi-a făcut o invitaţie, dar la vârsta mea nu cred ca aş mai fi pregatit pentru asta. Acum pe primul loc este şcoala”, a povestit Rafaelo la Acces Direct.

Concurentul X Factor ştie că în primul an de viaţă a fost abandonat, dar nu ştie sigur când şi cum s-au întâmplat lucrurile: „Am înţeles că mama m-a lăsat într-un coş de gunoi sau într-o şură, nu ştiu exact, dar îi mulţumesc dacă mă aude acum, pentru că mi-a dat un nume foarte frumos, Rafaelo”, a povestit el. „Nu-mi dau seama cum ar fi să am o mamă sau un tată. Am înţeles, din păcate, că tatăl meu a murit”, a mai spus Rafaelo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here