Rag’n’Bone Man va concerta la Bucureşti în primăvara anului 2018

Rag’n’Bone Man vine în România! Hit-ul HUMAN va putea fi ascultat în sfârşit live, pentru prima dată la noi în ţară, pe 8 mai, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în primăvara anului următor.

Rag 'N' Bone ManCâştigătorul premiilor BRIT şi Echo, Rory Graham (aka Rag’n’Bone Man) va porni la începutul anului ce urmează într-un turneu european organizat sub numele Grande Reserve Tour, ce va include mai multe ţări, printre care şi România. Acesta va fi primul concert pe care Rag’n’Bone Man îl va susţine în faţa publicului român, după ce la finalul lunii august a fost nevoit să anuleze show-ul său din cadrul festivalului AWAKE, din cauza unor motive personale.

Grande Reserve Tour va debuta pe 23 Februarie 2018, în Franţa, şi va continua cu alte 19 concerte organizate pe continentul european în ţări printre care Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Ungaria, Turcia, Grecia şi, bineînţeles, România. Show-urile sale vor avea o selecţie completă de hituri dintre care nu va lipsi “Human” – una dintre cele mai ascultate piese ale ultimului an, clasată pe prima poziţie în Billboard Alternative Songs Chart.

Rag’n’Bone Man va cânta la Sala Palatului din Bucureşti pe 8 mai 2018, biletele putând fi achiziţionate începând cu data de 6 octombrie, de pe www.eventim.ro şi din reţelele afiliate, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 101, 176, 216, 276 sau 326 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here