Raluka: „Eu nu umblu pe stradă neepilată“

Într-o rochiță argintie cu paiete și foarte scurtă, cu ciorapi plasă, tocuri înalte în picioare și cu o perucă bogată. Așa se va prezenta Alex Velea pe scena show-ului transformărilor sâmbătă seara, când va fi Raluka și va cânta hit-ul acesteia, “Aroma”.

Raluka - Te cunosc de undeva“Velea e tovarășa mea astăzi. Bine, eu nu umblu pe stradă așa neepilată, dar am înțeles că asta e ultima modă la Paris. Nu mă recunosc! La această ediție, eu o să mă transform în Beyonce”, mărturisea adevărata Raluka, în culise la „Te cunosc de undeva“.

“Aveam un Rahan când eram mic. Semeni cu un șef de trib de acolo. M-am uitat cu greu la tine. Cred că este maximum din ce putea face un bărbat aflat în situația estetică în care te găsești. Și felicitări pentru lipiciul pe care-l ai la public”, i-a spus Aradits, la încheierea momentului artistic.

“Știai că n-ai nici o legătură cu Raluka, dar bucuria pe care ai avut-o făcând acest lucru a fost devastatoare. Ești adorabilă!”, a adăugat Monica Anghel. “Și mai lasă sala aia, ești obsedată!”, a conchis Delia, după ce i-a lăudat prestația.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here