Raluka: „M-am stăpânit cu greu să nu plâng pe scenă“

Raluka îi emoționează deopotrivă pe jurați, prezentatori și public sâmbătă, 5 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Ștefan Iordache.

RalukaInclusiv ea abia își va stăpâni lacrimile, în timp ce cântă “Să-mi cânți, cobzar bătrân, ceva!”. “M-am stăpânit cu greu să nu plâng și eu, pe scenă!”, ne-a spus Raluka. Machiajul – care a durat o zi întreagă – este atât de bine realizat încât, la apariția Ralukăi, multora li se va pune un nod în gât, asemănarea ei cu marele actor fiind izbitoare, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Și de data aceasta, echipa de la machiaj și coafură coordonată de Gabriela Crețan și aceea de la costume a Lianei Obancea s-au întrecut pe sine.

“L-am adorat pe Ștefan Iordache și îți mulțumesc pentru momentul ăsta… Am rămas fără cuvinte”, i-a spus Monica Anghel, cu lacrimile pe obraji. “Când am fost invitat la emisiunea asta, mi-am zis că o s-o tratez ca pe o vacanță. Însă “Te cunosc de undeva!” este mai mult decât atât. Și mai cred că e bine să ne aplaudăm artiștii când sunt în viață”, a adăugat și Horia Brenciu, vizibil impresionat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here