Raluka şi DJ Sava au cântat live, în studioul Radio 21, melodia „Aroma“

DJ Sava și Raluka au fost în studioul Radio 21, la Request 629 cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu, și au cântat live super hit-ul „Aroma”.

DJ Sava si Raluca live Radio 21

Raluka a dezvăluit că responsabili pentru ideea noii colaborări dintre ea și DJ Sava au fost Connect-R și DJ Sava, dar și că în curând va lansa împreună cu acesta o nouă piesă. „V-o facem cadou de Crăciun”, a spus Raluka.

Cei doi au vorbit și despre planurile lor de sărbători: nu vor sta cu familia, vor fi pe drumuri, la concerte: „Mergem să cântăm, nu prea avem timp să stăm cu prietenii și familia. Cu siguranță, nu. Probabil vom face asta în ianuarie”.

Întrebată de Liviu Hodor ce cadou își dorește de la Moș Crăciun, Raluka a dezvăluit că vrea cel mai mult să își ia permisul de conducere și să scape de taxiuri: „În primul rând, aș vrea să-mi iau permisul. Sunt la școala de șoferi în momentul ăsta, să știți. Instructorul meu mi-a spus că aș putea să-mi iau carnetul chiar și acum, pentru că mă descurc foarte bine. Trebuie să îmi iau permisul cât mai repede! M-am săturat să tot umblu cu taxiul!”, a spus Raluka.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here