luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIRapperul Doe B. a murit într-un schimb de focuri

Rapperul Doe B. a murit într-un schimb de focuri

Cântărețul american Doe B. a decedat la vârstă de 22 de ani, fiind ucis sâmbătă, într-un schimb de focuri, în Montgomery, Alabama.

Rapper-Doe-B-mort impuscat

Doe B., pe numele său adevărat Glenn Thomas, originar din Montgomery, a fost găsit împuşcat, alături de Kimberle Johnson şi alte şase victime, pe Highland Avenue, în jurul orei locale 01.30, conform relatărilor postului WSFA, afiliat televiziunii NBC, informează huffingtonpost.com.

Moartea lui Doe B. şi a lui Kimberle Johnson, în vârstă de 21 de ani, a fost constatată la faţa locului, în timp ce decesul altei victime a fost constatat la spital, notează Mediafax.

Poliţia a venit la faţa locului, în urma unui apel telefonic ce a semnalat multiple focuri de armă în apropiere de barul Centennial Hill Bar and Grill. Localul se numea înainte Rose Supper Club, însă şi-a pierdut licenţa de a vinde băuturi alcoolice şi a fost închis în decembrie 2012, după un schimb de focuri, în urma căruia şase oameni au fost răniţi. Centennial Hill a fost redeschis la începutul acestui an.

În scurta, dar promiţătoarea lui carieră, Doe B. s-a specializat în stilul muzical trap, artistul fiind cunoscut pentru stilul său degajat, dar şi pentru bucata neagră de material pe care o purta pe un ochi, pe care l-a pierdut într-un alt schimb de focuri, cu trei ani în urmă, potrivit billboard.com.

Doe B. a colaborat cu casa de discuri din Atlanta Grand Hustle Records şi s-a lansat cu compilaţia „G.D.O.D.”, apoi cu single-ul „Baby Jesus”. În ultimele luni, a înregistrat videoclipuri pentru piesele „Let Me Find Out”, împreună cu rapperii T.I. and Juicy J, „Trap Muzik” şi „2 Many,” unde apare alături de Rich Homie Quan.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.