Rareş Mariş a câştigat finala de popularitate la „Next Star“

În ediţia de ieri seară, cei mai simpatici şi talentaţi concurenţi au revenit pe scena de la „Next Star” în finala de popularitate. Telespectatorii au decis prin SMS că trofeul şi premiul de 3000 de euro trebuie să meargă la Rareş Mariş, un puşti de 13 ani din Cluj.

rares maris copyright Gabriela Arsenie-Antena1_201114_Next Star4 popularitate_0141

Rareş i-a impresionat pe membrii juriului cu piesa „Halo” a lui Beyoncé. „El merita să câştige, deşi toţi copiii au fost extrem de talentaţi. Tehnica lui vocală este desăvârşită şi nu are cum să nu te impresioneze”, a spus Connect-R. „Nouă ne-a plăcut cel mai mult şi se pare că şi telespectatorilor”, a adăugat Maria Cârneci.

Alături de Rareş au revenit pe scena de la „Next Star” Cosmin Andrian, Oscar, Teodora Sumanariu, Bianca Dan, Cassius şi Alesia,Veronica Rotin, Bia Popa, Lorelai, Catrinel Voinea, Patricia Câmpean şi Paula Florea, cu numere de muzică populară, uşoară, momente de rap şi dans.

Săptămâna viitoare, câştigătorii celor 11 ediţii se vor întâlni pe scena de la „Next Star” în marea finală, ca să lupte pentru premiul de 20.000 de euro şi titlul de „Next Star-ul sezonului patru”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here