Ray J, arestat după ce a scuipat un poliţist

Cântăreţul american Ray J a fost arestat, vineri, la un hotel din Beverly Hills, California, pentru că s-a comportat necorespunzător cu angajaţii hotelului, a spart geamul unei maşini de poliţie şi a scuipat un poliţist.

Ray JÎntr-o declaraţie a Departamentului de Poliţie din Beverly Hills se arată că poliţiştii au fost chemaţi, vineri, pentru a investiga dacă acuzaţia conform căreia cântăreţul în vârstă de 33 de ani a atins într-un mod necorespunzător o femeie, care se afla la barul hotelului, este sau nu adevărată.

Ofiţerii sosiţi la faţa locului au constatat că Ray J a atins-o accidental pe femeie şi i-au dat voie acestuia să plece. Dar, potrivit declaraţiilor poliţiştilor, Ray J a refuzat să plece, a devenit indisciplinat şi a spart cu piciorul geamul unei maşini de poliţie, informează huffingtonpost.com.

Un purtător de cuvânt al cântăreţului a refuzat să dea vreo declaraţie despre acest incident. Acuzaţiile care i se aduc cântăreţului american includ vandalism, opunere la arestare şi lezarea unui poliţist.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here