duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIRăzvan Fodor este Comandantul Bezea în animația „Legendele din Oz“

Răzvan Fodor este Comandantul Bezea în animația „Legendele din Oz“

Aflat la debutul său ca protagonist într-un proiect de animație pe marile ecrane, Răzvan Fodor, fost membru al formaţiei Krypton, este Comandantul Bezea în noua aventură plină de farmec şi culoare „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy“ care va avea premiera în cinematografe pe 23 mai.

razvan fodor comandantul bezea vrajitorul din oz

„Comandantul Bezea este un personaj foarte haios, iar experienţa de a-l dubla a fost una foarte frumoasă. Marea provocare a fost să sincronizez mişcarea gurii cu cea a personajului care vorbea în engleză. Ca tată da fată sunt la curent cu toate desenele animate şi îi admir mult pe aceşti oameni care dublează. Este o treabă foarte grea atât pentru actori, cât şi pentru cei din studio care înregistrează. În plus, personajul meu mai şi cântă, iar eu sper să mă fi ridicat la înălţimea interpretării originale. Abia aştept să văd filmul alături de familie şi sunt extrem de curios dacă mă va recunoaşte fiica mea. În animaţie, am o voce schimbată, cam ca atunci când mă joc cu ea“, a spus Răzvan Fodor despre experiența din studioul de dublaj al animației „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy“.

Chiar dacă ar trebui să fie extrem de dulce, Comandantul Bezea, căruia îi dă viață Răzvan Fodor, este, înainte de toate, un soldat, mai puțin atunci când vine vorba despre Prințesa de Porțelan. Loial armatei din Ţara Dulciurilor este mai presus decât orice un prieten remarcabil. În versiunea originală a animației „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy“, acest personaj savuros este interpretat de Hugh Dancy.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.