Răzvan „Krem“ Alexe: „Am rupt legătura cu tatăl meu“

Răzvan “Krem” Alexe, gazda show-lui de comedie “DISKOTE-K”, difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu ora 21.30, la Kanal D, are puţine amintiri legate de tatăl său, cu care nu a avut niciodată o legătură foarte strânsă, părinţii săi fiind divorţaţi de când el avea 5 ani.

Razvan Krem Alexe

“Sunt norocos, am o mamă extraordinar de frumoasă şi de open-minded. M-a susţinut sută la sută, până la capăt, în toate demersurile mele artistice”, a declarat Răzvan Krem Alexe.

Artistul spune că mama sa este cea care şi-a asumat şi rolul de tată atât pentru el cât şi pentru sora sa, Aida. Spune că în copilărie a fost destul de răsfăţat şi a avut parte de multă dragoste din partea “neamului nostru mare de rude, din Ploieşti”. Susţine, de asemenea, că nu i-a dus lipsă tatălui.

“Au venit multe sfaturi de la tata. Dar mereu prea târziu, lucruri generale pe care le aflasem oricum sau testasem pe propria-mi piele. Nu regret nimic, însă. Probabil că dacă rămânea cu noi, nu mai eram în punctul în care mă aflu astăzi”, spune Krem.

Răzvan “Krem” Alexe nu mai ţine legătura cu tatăl său pe care îl percepe ca pe un străin.

“Am rupt legătura cu tatăl meu la scurt timp după ‘Romanii au talent’. Îi mulţumesc însă, pe această cale, pentru sacoul galben-muştar (n.r.- pe care l-a purtat în competiţie)”, a mai precizat Krem.

Pe Răzvan “Krem” Alexe îl puteţi urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30, la Kanal D, în cel mai nebun show al toamnei, “DISCOTE-K”. Din distribuţia show-ului de comedie mai fac parte Octavian Strunila, Paula Chirilă, Alexandru Conovaru, Vlad Corbeanu, Alina Rotaru, Sorin Cociş, Ionuţ Niculae şi Ionuţ Toader.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here