Remixul piesei “Djale”, lansat de Jador alături de Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi ocupă primul loc în trending pe YouTube

Remixul piesei „Djale” lansat de Jador împreună cu Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi ocupă locul 1 în Trending și a adunat 3 milioane de vizualizări pe YouTube in doar 3 zile de la momentul lansării. Jador și-a surprins fanii cu această colaborare și a cucerit publicul cu „Jale”, hit produs de Costi Ioniță și compus de către acesta împreună cu Jay Maly, Alina Manolache și Bogdan Mocanu.

Remixul vine cu vibe-uri fresh, ritmuri raggaeton, versuri în limba română și spaniolă, și este numai bun pentru zilele și nopțile de vară. Varianta românească a piesei „Djale” este însoțită de un videoclip regizat de Alex Ceaușu ce completează prin mood-ul sau sound-ul piesei.

Single-ul original lansat de Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi a adunat peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube în doar patru luni din momentul lansării.

Carismatic și mereu cu zâmbetul pe buze, Jador a reușit să fie numărul unu în topurile muzicale din România, dar și din străinătate cu hitul „Dau moda”, lansat alături de Lino Golden, care a generat peste 55 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa s-a poziționat pe locul 1 în Trending pe YouTube, iar cel mai recent single lansat alături de Alex Velea, „Arde-mă Baby”, a generat aproape 22 de milioane de vizualizări pe YouTube la o lună de la lansare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here